The Harbour - Office Design

2.jpg
3.jpg
1.jpg
4.jpg
6.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Key Info

Client

Lancashire Care NHS Foundation Trust

Location

Blackpool

Value

Undisclosed

Completion Date

2014

What We Did

The office suite, located across the first floor of this landmark new build, has sweeping views of local landmark Little Marton Windmill. The scheme includes a boldly coloured reception and waiting area with a corian and timber clad reception desk, and a variety of seating in lime, purple, fuchsia and turquoise colourways. Perimeter lighting to the 4 No. lightwells and feature pendants add to the overall impact, whilst the lime colour used in some upholstery is repeated on the bespoke signage.  The bold colour is contrasted against a predominantly grey backdrop, with neutral flooring and pale grey walls.